Tiranë- Policia ka arrestoi ditën e sotme nga policia I.H, banori i lagjes "5 Maji", i cili kërcënoi me jetë djalin e mitur të kryeministrit Edi Rama. Mësohet se, I.H, u arrestua nga Policia tre ditë më parë për akuzën e “Kanosjes për shkak të detyrës”, pasi gjatë një emisioni televiziv kërcënoi me jetë djalin e kryeministrit Rama. Ai tha fjalë kërcënuese ndaj djalit, duke shprehur revoltë për shkak të prishjes së banesës së tij në zonën e ‘5 Majit’ për shkak të projektit të ndertimit të banesave sociale. Gjatë marrjes në pyetje Hoxha i ka thënë hetuesve se ai kishte dalë për të protestuar për të drejtat e tij dhe ka thënë ato fjalë. Ai është shprehur i penduar dhe se nuk ka pasur qëllim të kanos kryeministrin dhe familjen e tij. Prokuroria kishte kërkuar për të masën e sigurisë “Arrest në burg” me afat 15 ditor, por Gjykata e Tiranës caktoi ndaj tij masën e sigurisë “Arrest në shtëpi”.